Tag babyen med på golfbanen - det er nemt

Golf med baby

1 år siden |  0 comments  |  Golf og Sport

Man kan som et senmoderne menneske, hvor individet særligt er i fokus, komme til at fjerne sig fra idéen om at have en traditionel familie. Dette resulterer i at mange mennesker vælger at droppe at få børn. De kræver utrolig meget af både individets tid, men også af parforholdet at have et barn.
Der er ingen tvivl om at et barn er noget af det mest tidskrævende. Det skal det også helst være, hvis man virkelig ønsker at opdrage sit barn på en rigtig måde. Dog forbinder mange også det med at få et barn med at man mister en stor del af sit liv, og at man på en måde er nødt til at give sine egne interesser op. Det er utrolig skræmmende, særligt da man som et senmoderne menneske har mange visioner for hvordan man ønsker at sit liv skal udvikle sig, og at man derfor ofte oplever at man ikke har oplevet i nærheden af alt, hvad man ønsker, når man er i den fertile alder.

Dog behøver det at få et barn på ingen måde at betyde, at man giver op på sit eget liv og sine egne interesser. For da mange oplever de samme problemer, er folk begyndt at undersøge, hvordan man kan kombinere et moderne liv med det at have et barn. For på trods af, at mange finder forestillingen om at have en kernefamilie meget langt fra det ideelle liv, så finder de fleste det meget tiltrækkende at få et barn. Derfor handler det blot om at man som forælder finder en måde at få kombineret det at være et individ med at være forælder. Det handler langt hen af vejen om at være i stand til at skabe et overskud i forhold til sit barn, men samtidig også finde ud af, hvordan man kan lade det at være forælder blive en del af livet som individ. Dette kan særligt en god bæresele være med til, da man kan tage sit barn med for som helst, også på golfbanen. For at fungere som forældre skal man også fungere som individ og person. Fungerer man ikke som individ så har man ikke overskuddet til at fungere som forældre.

Lad barnet blive en del af dine interesser


En af de ting, som de fleste særligt frygter, er, hvordan man skal kunne bevare sine interesse, selvom man også bliver fuldtidsforælder. Dog handler det langt hen af vejen blot om, at man lader barnet blive en del af disse interesser. Hvis man for eksempel har en stærk passion for golf, skal du bare have en ordentlig bæresele, og så er det gjort muligt at tage barnet med på selv de længste golfturneringer. Så det handler ikke om at se begrænsningerne i at have et barn, men mulighederne der er i at delagtiggøre ens barn i ens interesserer.

Det er også sundt for barnet at indvie det i sine interesser


Selvom det kan virke utrolig egoistisk, at man pludselig vælger at tage sit barn med på golfbanen, er det langt fra sandt. For det første vil barnet få en masse frisk luft, og samtidig også opleve en masse nye omgivelser, hvilket er sundt. Derudover vil barnet heller ende med at føle sig skyld i, at forælderene har været nødt til at give op på deres hobby, hvilket i sidste ende vil blive en kæmpe fordel, og det eneste, der skal til, er en gode bæresele.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Golf Sydafrika

Din drømmeferie: Golf og safari

By Jellesens Golfblog

Elsker du både natur og golf? Så kan du få din drømmeferie i Sydafrika. Her har du muligheden for at få en ferie, hvor du kombinerer storslåede safarioplevelser med et spil golf blandt de vilde og eksotiske dyr. Forbedr dit golfspil på golfrejser p...

Rory McIlroy: Hør nordirlænderens bedste fitnesstips

By Jellesens Golfblog

Rory McIlroy er en af verdens bedste golfspillere for tiden. Han ligger nummer 10 på verdensranglisten og står pt. bag henholdsvis 13 PGA Tour titler og 13 European Tour titler. Som professionel golfspiller er det ufatteligt krævende at vedligeholde...
Golfturnering odds

5 Spillere du bør holde øje med til Wyndham Championship 2017

By Jellesens Golfblog

Wyndham Championship er blevet en relativ efterspurgt turnering på PGA touren de senere år. Specielt fordi den næsten leverer afslutningen på den regulære sæson, inden starten på FedExCup playoffs. Turneringen skal spilles for 78. gang denne uge, me...