Fremhæv dine skønne former med shapewear

trusser

10 måneder siden |  0 comments  |  Shopping og tilbehør

Der er flere og flere kvinder, der begynder at få øjnene op for, at deres kroppe er skønne som de er og at man skal omfavne sine former. Vi kan ikke alle sammen ligne fotomodellerne i bladene, faktisk er det kun nogle få, der er skabt på den måde. Langt de fleste kvinder har unikke og flotte kroppe, og det er på tide at vi accepterer og omfavner vores flotte kroppe.

Former er flotte. De bliver endnu flottere, hvis vi fremhæver dem, på den helt rigtige måde. Shapewear er ikke beregnet til at få kvindekroppen til at se slank ud. Tøjet er beregnet til at udglatte og stramme de steder på kroppen, hvor der nu måtte være brug for det. Med shapewear kan man virkelig fremhæve kroppens flotte former.

Shapewear til pæreformede kvinder


Helt generelt handler det om, at man skal føle sig tilpas. Mange kvinder kan have tendens til at fokusere på den ene delle på maven. Denne delle kan måske forhindre dem i at få i flotte, stramme kjoler. Det behøver slet ikke at være sådan! Shapewear kan glatte dellen ud, så kroppen ser fantastisk ud, samtidig med at man beholder de flotte former.

Det er forskelligt, hvilken form for shapewear man kan have behov for, alt efter hvilken form, man har. Kvinder der har en pæreformet krop vil være kraftigst over hofterne og bagdelen. Ofte vil disse kvinder samtidig have smalle skuldre og tynde arme. Ingen kroppe er ens, og selv kvinder med pæreformede kroppe kan se meget anderledes ud. Der er dog alligevel noget shapewear der er bedre, til netop denne kropstype.

Hvis du er pæreformet, kan det være smart at investere i shapewear i form af en såkaldt cykelshortstrusse. Denne går helt ned til knæet og stopper enten ved navlen eller går over navlen. Du vil således udglatte dine lår og bagdel, så formerne fremhæves på den helt rigtige måde. Med den type, der går op over navlen kan du desuden glatte maven ud. Du kan også bruge for en opstrammende trusse, hvis du gerne vil have glattet din numse ud.

Shapewear til æbleformede kvinder


Æbleformede kvinder kendetegnes ofte på, at deres kraftigste område er maven. Ofte vil denne kropstype have bredere skuldre og tyndere lår end den pæreformede kropstype. Som man måske kan regnet ud, vil mange kvinder med denne kropstype gerne have glattet maven ud. Man skal derfor fokusere på shapewear, der glatter den øverste del af kroppen. Det kan være en såkaldt bodyshaper eller en højtaljet opstrammende trusse.

Shapewear til timeglasformede kvinder


Mange kvinder drømmer om at have en timeglas formet krop. Mange synes, at netop denne kropstype er meget feminin. Det betyder dog ikke, at kvinder med denne kropsform ikke kan have brug for at glatte og stramme. Timeglasfiguren er kendetegnet ved en smal talje og brede hofter. Kvinder med denne kropsform kan med fordel investerer i en bodyshaper, der går helt ned til knæene. Et alternativ er den højtaljede opstrammende trusse, der glatter maven ud.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

golfudstyr

5 tips: Sådan kan du få råd til professionelt golfudstyr

By Jellesens Golfblog

Golfudstyr er ikke billigt. Langt de fleste, der spiller golf kan også skrive under på dette. Hvis du derfor gerne vil investere i et professionelt sæt eller du blot har gået med drømmen om, at købe et helt særligt i en årrække, så er det noget, der...

Udstyret til golfturen

By Jellesens Golfblog

Golf er en sport, hvor der findes meget udstyr, som man kan investere i. Denne guide gør det overskueligt at finde ud af, hvad du skal bruge på banen og hvad der er rart at have, når du er ude på golfbanen. Hvis man ønsker at spille golf, så kan man...

4 Gaveideer til ham der elsker golf

By Jellesens Golfblog

Hvis du skal finde en gave til en, der elsker golf, kan det være en god ide, at du tager udgangspunkt i hans sport. Det kan være med til at gøre, at du finder den helt rigtige gave til ham. Det kan for eksempel være det, at han godt kan lide at komme...