Din drømmeferie: Golf og safari

Golf Sydafrika

3 måneder siden |  0 comments  |  Golf og SportElsker du både natur og golf? Så kan du få din drømmeferie i Sydafrika. Her har du muligheden for at få en ferie, hvor du kombinerer storslåede safarioplevelser med et spil golf blandt de vilde og eksotiske dyr. Forbedr dit golfspil på golfrejser på Sydafrikas mest spændende golfbaner.

Du har måske tidligere overvejet at kombinere dine to interesser, golf og natur, men har måske ikke vidst, hvor du skulle begynde. Eller måske er du først lige kommet på idéen. En kombination af golf og safari skaber en drømmeferie, hvor der er fokus på eksklusivitet og oplevelse. Et fokus på luksus både i forhold til oplevelser og indlogering giver dig den drømmeferie, du aldrig glemmer.

Forbedr dit golfspil og vær omgivet af smukke væsner


Du kan blandt andet benytte NYATI Safari Lodge, hvor du har mulighed for at forbedre dit golfspil, mens du er omgivet af de smukke, vilde dyr. Bliv trænet og coachet af stedets egne golftrænere på deres egen driving range. Her kan du spille på de nærliggende golfbaner, der giver rig mulighed for at oplevelse Afrikas vilde dyr.

Du kommer endda til at bo i din egen eksklusive bungalow, der ligger direkte ud til vildtreservatet Kruger National Park. Du er desuden nær Olifants River, Elefantfloden, hvor de vilde dyr dagligt kommer for at drikke. Det er derfor et oplagt sted at komme for at nyde udsigten. Det er hjemstedet for et væld af både dyr og fugle, der knap nok ænser tilstedeværelsen af menneskene.

Tag forbi de cirka 10.000 ha af Kruger National Park, og oplev både elefanter, leoparder, løver, næsehorn og bøfler (kaldet “The Big 5”), mens du sidder i åbne safaribiler og har et rigtig godt udsyn. Ud over safari om dagen kan du tage på natsafari og opleve endnu flere dyr. Om natten er det nemlig andre dyr, der er aktive, og du vil derfor se andre arter og racer under den funklende stjernehimmel.

Forlæng drømmeferien med flere oplevelser


Med denne type golfrejser er muligheder mange. Du kan forlænge din drømmeferie og safarieventyr med endnu flere luksuriøse golfoplevelser. Du kan for eksempel tage forbi Sun City, der er særdeles berømt for deres flotte golfbaner.

Hos NYATI er der både greenfee og transport til forskellige golfbaner herunder 9-huller og 18-hullers baner. Med en golftræner hver dag kan du være sikker på en luksusferie, hvor der er plads til at forbedre dit golfspil og nyde området.

Safari ved solnedgang er en desuden oplevelse, du ikke vil være foruden. Med et par snacks og drinks kan du nyde hvert et øjeblik med venner, familie eller kolleger, der deler din interesse for golf og natur. Skal du afsted med familien, kan I tage et smut forbi de lækre strande på Zanzibar eller Mauritius, hvor der er plads til både afslapning og en aktiv ferie. Det kan kombineres præcis, som I har lyst til. Du har altid mulighed for at skræddersy din drømmeferie, så den passer til dig og dine medrejsende.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Golfturnering odds

5 Spillere du bør holde øje med til Wyndham Championship 2017

By Jellesens Golfblog

Wyndham Championship er blevet en relativ efterspurgt turnering på PGA touren de senere år. Specielt fordi den næsten leverer afslutningen på den regulære sæson, inden starten på FedExCup playoffs. Turneringen skal spilles for 78. gang denne uge, me...

I gang med golf - dette udstyr skal du købe

By Jellesens Golfblog

Hvis du skal komme rigtig godt i gang med at spille golf så er der nogle ting, som du er nødt til at komme ud og købe fordi, at det er så stor en del af hele spillet, at man ikke kan komme udenom det. En hat skal der til Det er meget forskelligt i hv...

Golf i dårligt vejr – så længe du har regntøj

By Jellesens Golfblog

 Golf er en sjov og anderledes sport som dagligt vinder i popularitet her i Danmark. Dette skyldes måske at det er en sport hvor man ikke behøver være vildt aktiv hele tiden, og hvor man samtidig har mulighed for at hygge sig og være social. Samtidig...