5 Spillere du bør holde øje med til Wyndham Championship 2017

Wyndham Championship er blevet en relativ efterspurgt turnering på PGA touren de senere år. Specielt fordi den næsten leverer afslutningen på den regulære sæson, inden starten på FedExCup playoffs.

Turneringen skal spilles for 78. gang denne uge, men hvem bør det forventes løber med sejren i USA? Golf er oftest en meget uforudsigelig sportsgren sammenlignet eksempelvis tennis eller formel 1, men her er nogle kvalificerede bud:

1.    Kevin Kisner

Kevin Kisner er en amerikansk golfspiller. Det er fjerde gang han er med ved Sedgefield Country Club for at spille Wyndham Championship. Han er sluttet i top 10 de sidste to år og gik banen i henholdsvis 67, 67 og 63 de sidste tre runder.

Hvis Kevin kommer bedre fra start denne uge er han bestemt en af dem som må forventes at spille med om sejren på søndag. Kevin Kisner er også bookmakernes favorit og spiller man ham til at vinde hos Unibet får man sine penge 13.00 gange igen. Alternativt 2.30 på at han slutter i top 10.

2.  Henrik Stenson

Svenskeren, Henrik Stenson er nummer ni i verden denne uge. Han er dermed den højeste rangerede spiller der deltager i Wyndham Championship. Derudover har Stenson tidligere ligget nummer et i verden, hvorfor han altid er en man kan forvente stor ting af. Stenson, den tidligere FedExCup mester, har ikke haft de flotteste placeringer i år – men han har samtidig ikke været langt fra. Han fik en delt andenplads ved WGC-HSBC i Kina og en delt syvende Plads ved Valspar Championship.

3.  Ryan Moore

Amerikanske Ryan Moore kommer lige fra en delt 13. Plads ved PGA Mesterskabet. Derudover er Moore tilbage ved Sedgefield denne uge, hvor han vandt tilbage i 2009. Moore har ikke vundet siden The John Deere Classic sidste år, men har mere end en håndfuld top 25 placeringer – deriblandt en tredje plads ved SBS Mesterskabet. Slutteligt ligger Ryan Moore kun nummer 67 på FedExCup ranglisten og har brug for en solid præstation her ved Wyndham for at få en bedre placering inden playoffs begynder.

4. Jason Dufner

Jason Dufner vandt tilbage i juni hans sjette PGA Turnering og fulgte det op med en delt 14. Plads ved Royal Birkdale. Det lignede altså at Dufner påbegyndte en sensommers ræs op af ranglisten.

Det er Dufners 10. gang ved Wyndham Championship så det må også formodes han både følger sig hjemme, og kan lide, denne bane. Hans bedste resultat er dog en delt syvende plads tilbage i 2012 hvor han gik tredje runde på bare 63 slag.

5.  Bill Haas

Til trods for at Bill Haas ikke har vundet siden hans sjette PGA Tour sejr tilbage i Humana Challenge 2015, så ligger han alligevel nr. 34 på FedExCup listen og har således en fin mulighed for en god sæsonafslutning.

Haas endte på en delt femte plads til U.S. Open, blev nummer tre ved WGC-Dell Technologies Match Play og delte fjerdepladsen ved WGC-HSBC Mesterskabet. Derudover har Haas spillet med ved Wyndham Championship 12 gange tidligere og er sluttet i top 10 fire gange. Hans bedste præstation var en delt andensplads tilbage i 2014, hvor han gik sidste runde i 64, men sluttede et slag bag Camilo Villegas. Slutteligt endte han i 2015 på en delt sjetteplads, hvorfor hans seneste minder fra Sedgefield med al sandsynlighed er positive.